Tuesday, August 4, 2009

fairut dan zira dah pun kembali ke KL. terbayang-bayang wajah sicomel amer hazwan. 2 hari mengulit dia aje. comel sangat. keletah pulak tu. mlm pertama tido nyenyak sampai pagi. mlm kedua meragam dan akhirnya tido dgn kitorang. dah lebih 10 tahun tak tido dgn baby. aku yg tak lena sudahnya. si amer nyenyak tido di peluk cik abg. aku sudahnya terkebil tengok diorang.hu hu...bestnya kalau ada baby....

petang fairut dan zira sampai hujan lebat dan petir kuat. sudahnya modem kena sambar kilat.
nasib baik masih dlm tempoh jaminan. so tuka je modem baru. seksa rasanya 2 hari tak de
tenet. mula-mula tu pegi TM point di tengah bandar KT, rupanya kena tuka dkt jln air jernih
atas bukit tu. pekerja TM tu baik sangat siap buatkan peta lagi tuk aku gi ke sana. yelah masih
tak familiar lagi dgn KT walaupun dah tinggal di sini 7 bln.

haziq pulak ke kemaman utk pertandingan public speaking peringkat negeri. dia mewakili daerah kuala terengganu utara(KTU). alhamdulillah...walaupun hanya sebagai naib johan rasanya berbaloi. dia sekarang ke sekolah pakai mask. saja precaution. sebabnya buah hati aku tu ada asma. tadi duk membebel ingatkan iqbal dan ct supaya perihatin sikit ttg kesihatan.
malas rasanya nak keluar ke tempat awam dlm keadaan mcm ni.

siang tadi pulak lepas mengaji aku menyertai rombongan cik kiah ke kedai adam di gong badak membeli manik. akhirnya baju alya yg tertangguh selama hampir 7 bln kerana kehabisan manik
dapat disudahkan hari ini. alhamdulillah....

kek sarawak yg aku order pun dah dpt tengahari tadi. dah pun dapat order pertama dari cikgu ila. first time aku nak berniaga di sini. mudah-mudahan dapat sambutan...amin...
aku nak sambung jahit manik kat baju lama tu. so stop merapu...

2 comments:

kaleidoscope said...

kek sarawak? best tuh..uhuhu

kaleidoscope said...

kak....you have been tag...:) pls check the questions tag at my blog. TQVM